UkraineInvest вбачає великий потенціал для інвестицій в економіку України

UkraineInvest вбачає великий потенціал для інвестицій в економіку України

Відбудова створює унікальну можливість для модернізації українських виробничих потужностей та залучення іноземного капіталу і сучасних технологій. Багато міжнародних компаній вже сприймають Україну як прибутковий бізнес, а не як гуманітарний проєкт. Наявні інвестиції таких брендів як Bayer, ArcelorMittal, Carlsberg і Kingspan Group є найкращим доказом цього.

UkraineInvest ініціював систему заходів FIT for Ukraine. Це форуми, на яких ми представляємо глибокі аналітичні матеріали для інвесторів, щоб вони розуміли не тільки скільки і де збиток, а й які позитивні можливості для інвестора у економічних секторах.

Зараз ми бачимо активність у:

  • виробництві будівельних матеріалів; 
  • агропереробці;
  • логістиці. 

Також дуже важливими для України з точки зору інвестиційного розвитку є:

  • машинобудування та виробництво автомобілів – за виробництвом електрокарів, інших електромобілів, акумуляторів, впровадження всіх новітніх технологій – велике майбутнє України;
  • агротех – технологічні можливості для розвитку сільського господарства, такі як обробка, культивація та обробка сільськогосподарських угідь, полів, з виробництвом;
  • фармацевтичний сектор – є велика перспектива перевести його на більш технологічний рівень, створити умови для того, щоб виробляти більш капіталомісткі ліки, залучати більш високі технології;
  • сектори туризму та реабілітації також будуть значними і дуже привабливими для інвестицій, особливо в післявоєнний період. 

Запрошуємо до співпраці усіх, хто зацікавлений в Україні, як в майданчику для успішної реалізації інвестиційних проєктів.  

Детальніше про інвестиційний профіль України можна дізнатись з Ukrainelnvest Guide: Відбудова України з приватним сектором. Це універсальний довідник для інвестора, який розглядає Україну як напрямок інвестування. Гайд українською та англійською мовами можна знайти за посиланнями:

Крім того, команда UkraineInvest провела дослідження інвестиційних можливостей, поточного стану, викликів та перспектив розвитку енергетичного сектора України.  Інвестування в інфраструктуру та відновлювальну енергетику є критично важливими для стабільного майбутнього країни. UkraineInvest бачить значний потенціал для розвитку енергетичного сектору України, незважаючи на виклики. 

Також команда UkraineInvest пропонує ознайомитись з дослідженням, що висвітлює ключові перспективи і можливості залучення інвестицій в Україну сьогодні.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.