Міжнародна конференція «Європа – Польща – Україна. Відбудуємо Разом»


Міжнародна конференція «Європа – Польща – Україна. Відбудуємо Разом»

Сьогодні у Варшаві проходить Міжнародна конференція, присвячена співпраці польського та українського бізнесу у відбудові України «Європа – Польща – Україна. Відбудуємо Разом». Це програма, спрямована на формування та зміцнення стосунків між європейським, польським та українським бізнесом. 

Виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач виступив під час пленарної сесії «Потреби України та Європейська Співпраця».
 
«Велика подяка польському народу й уряду за підтримку, яку ми отримуємо із самого початку війни. Основний меседж, який ми хочемо донести до інвесторів — це те, що український уряд піклується про них і підтримує. Ще одним пріоритетом для України є дерегуляція та покращення існуючої нормативної бази щодо підтримки інвестування. Адже ми захищаємо не лише наші кордони, а й бізнес в їх межах». — пояснив Сергій Цівкач під час виступу на заході.
 
Також Сергій Цівкач наголосив на необхідності вже зараз створювати об’єднані україно-польські підприємства та спільно залучати міжнародні інвестиції. 
 
У варшавській конференції «Європа – Польща – Україна. Відбудуємо Разом» беруть участь представники урядів та парламентів Польщі й України, експерти, представники компаній у сфері енергетики, ІТ, транспорту та логістики. Також завданням конференції є спільна співпраця задля майбутньої відбудови української держави та економіки. 

Учасники обговорюють стан та перспективи економіки України та її вплив на глобальну економіку. 

Переглянути виступ Сергія Цівкача та захід загалом можна за посиланням:

https://www.youtube.com/watch?v=dtiY7Rf2vrY