«Польща-Україна. Право і бізнес»: команда UkraineInvest відкрила семінар у Варшаві


«Польща-Україна. Право і бізнес»: команда UkraineInvest відкрила семінар у Варшаві

Днями у Варшаві відбувся семінар «Польща-Україна. Право і бізнес». Виконавчий директор UkraineInvest долучився як спеціальний гість та відкрив захід вітальною промовою.


Сергій Цівкач презентував діяльність UkraineInvest, окреслив проєкти, що вже реалізуються за підтримки урядового офісу, інвестиційні стимули та ключові сектори української економіки й перспективи їхнього розвитку. Також Сергій Цівкач представив законодавчу діяльність щодо підтримки інвестицій. Тим самим він закликав партнерів до співпраці, яку потрібно будувати й посилювати вже зараз.


«Ми маємо думати про майбутнє та про спільні проєкти. Наразі у світі спостерігається безпрецедентна зацікавленість Україною. Світові лідери у цій сфері готові фасилітувати залучення інвестицій в Україну — це щось, чого ніколи раніше не відбувалося.. Це не лише про відбудову України, це про економічний розвиток та процвітання інших країн.» — наголосив керівник UkraineInvest.


Він також звернув увагу присутніх, що допомога партнерів — це не лише про донати для України. Це про співпрацю, побудову економічних зв’язків та про інвестиції, що покликані приносити прибутки.


У своїй промові Сергій Цівкач також згадав про Український сніданок у Давосі, під час якого світові лідери у сфері фінансів та інвестицій підкреслили свій намір сприяти економічній трансформації України.

Загалом в офлайн та онлайн форматах до семінару долучилося близько 130 учасників. Серед них представники великих компаній, малих та середніх підприємств, фінансові, юридичні та податкові радники, польські та українські компанії.

Організували захід консалтингова компанія Ebury, Польсько-українська господарська палата, податкова компанія TACO та юридична компанія Graś i Wspólnicy.

Команда UkraineInvest та український Уряд вдячні колегам й партнерам з Польщі, що інвестиції задля відбудови й економічної трансформації України вкотре стали центральною темою обговорення в межах заходу.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .