Звернення UkraineInvest до інвестиційної спільноти


Звернення UkraineInvest до інвестиційної спільноти

Протягом останніх кількох місяців Україна та її міжнародні партнери були свідками посилення пересування російських військ біля кордонів України. Деякі експерти стверджують, що це може бути свідченням агресивних намірів Росії щодо України. Тим не менш, вищезгадане узгоджується з давньою схемою політики Російської Федерації щодо України з 2014 року.


Враховуючи підвищену увагу до цього питання, зокрема в міжнародних ЗМІ та серед інвестиційної спільноти, 24 січня відбулося засідання Ради національної безпеки і оборони України для розгляду відповідних політичних, економічних та інших питань. За підсумками засідання РНБОУ українські високопосадовці, серед яких Прем’єр-міністр України, Міністр оборони України, Міністр закордонних справ України, заявили про відсутність реальних загроз для функціонування національної економіки України, крім інформаційного та дезінформаційного тиску.


Секретар Ради національної безпеки і оборони заявив, що ситуація складна, але повністю контрольована, і причин для паніки немає. Україна протистоїть російській агресії з 2014 року.


У офіційному зверненні до українського народу 25 січня 2022 року Президент України закликав українців та міжнародне співтовариство зберігати спокій, оскільки український уряд разом з українськими дипломатами, міжнародними партнерами та збройними силами робить усе можливе для деескалації поточної ситуації.


Ми повідомимо вас у встановленому порядку, якщо ситуація зміниться, хоча наразі UkraineInvest підтверджує необхідність спиратися на заяви Ради національної безпеки і оборони України.
Наша установа прагне підтримувати інвестиційні проєкти бізнесу в Україні і ми залишаємося вашим надійним партнером, який надає безкоштовні консультації та допомагає у вирішенні питань.


Крім того, незважаючи на поточну ситуацію, команда UkraineInvest відзначила зростання інтересу з боку міжнародної інвестиційної спільноти в січні 2022 року, отримавши запити на нові інвестиційні проєкти на суму понад 1,5 млрд євро.


Ми радо співпрацюватимемо з інвестиційною спільнотою та сприятимемо розвитку бізнесу в Україні.

Слідкуйте за новинами на сторінках у Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .