Виконавчий директор UkraineInvest виступив на конференції «DO invest»


Виконавчий директор UkraineInvest виступив на конференції «DO invest»

Загальний обсяг прямих іноземних інвестицій в Донецьку область станом на червень 2021 року склав 2,6 млрд доларів США – це 3 місце по Україні та 2 місце серед регіонів. Ми спостерігаємо позитивну динаміку та кроки щодо сталого розвитку Донецької області та будемо і надалі працювати з регіональною владою задля підвищення інвестиційної привабливості області.


Про це заявив виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач під час промозаходу «DO invest», організованому Торгово-промисловою палатою України та Донецькою обласною державною адміністрацією для презентації інвестиційного потенціалу Донецької області. Конференція об’єднала представників українського й іноземного бізнесу, міжнародних організацій, державної та місцевої влади.
У 2021 році підприємствами та організаціями Донецької області вже освоєно 10,1 млрд грн капітальних інвестицій.


«Варто відзначити, що обсяг виробництва в регіоні зріс на 24,8%, а загальний обсяг промислового виробництва у січні-серпні 2021 року у порівнянні до аналогічного періоду 2020 року збільшився на 7,0%. Одним із пріоритетних завдань для UkraineInvest є посилення партнерства держави, міжнародної спільноти та бізнесу, що позитивно вплине на якість життя людей та інвестиційну привабливість регіону», – наголосив Сергій Цівкач.

Слідкуйте за новинами на сторінках у Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .