Внутрішній юридичний радник Kingspan Ентоні Догерті буде спікером форуму FIT for Ukraine: Annual Meeting


Ірландська компанія Kingspan Group – один із найбільших інвесторів, що прийшли в Україну під час повномасштабного вторгнення росії. Kingspan, за супроводу UkraineInvest, реалізує в Україні великий інвестиційний проєкт обсягом понад 300 млн доларів США, відповідно до закону про держпідтримку інвестиційних проєктів зі значними інвестиціями. 

Важливим елементом проєкту є створення понад 700 робочих місць. Kingspan – світовий лідер у сфері виробництва високотехнологічних енергоефективних будівельних матеріалів. Україна потребуватиме їх для відбудови зруйнованого житла, індустріальних обʼєктів та інших об’єктів інфраструктури. Це також дасть змогу підвищити стандарти виробничих процесів в Україні до рівня кращих світових практик.

FIT for Ukraine: Annual Meeting відбудеться 15 листопада у Варшаві (Польща). 

Форум об’єднає представників влади та бізнесу для обговорення інвестиційних досягнень України у 2023 році та окреслення планів на 2024 рік. Захід організовано в рамках найбільшої міжнародної виставки з питань відбудови України ReBuild Ukraine. 

Детальніше:
https://ukraineinvest.gov.ua/fit-for-ukraine-annual-meeting/

Forum on Investments and transformation for Ukraine  – це серія інвестиційних форумів для бізнесу, зацікавленого у відновленні України. У 2023 році заходи FIT for Ukraine відвідало понад 7 000 осіб з 65 країн світу.




Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.