Виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач долучився онлайн до засідання круглого столу на тему «Страхування та зменшення ризику для відновлення України»


Виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач долучився онлайн до засідання круглого столу на тему «Страхування та зменшення ризику для відновлення України»

Захід був організований Центром стратегічних і міжнародних досліджень (CSIS) – аналітичним інститутом, що базується у Вашингтоні, США.


Україні необхідно підтримувати приватний сектор й активно залучати прямі іноземні інвестиції задля відбудови та модернізації нашої економіки. У короткостроковій перспективі компанії, що ведуть бізнес в Україні, потребують фінансування та страхування для покриття підвищених ризиків через війну. В Україні лише 11% власників бізнесу вирішили зупинити діяльність, в той час, як 85% компаній висловили готовність взяти участь у реконструкції.

Сергій Цівкач розповів учасникам заходу про інвестиційний клімат в Україні та його перспективи. Виконавчий директор UkraineInvest зазначив, що сьогодні Україна має потужну підтримку міжнародних партнерів та безпрецедентний інтерес до нашої країни, що посилює можливості партнерства та залучення інвестицій. Він також звернув увагу учасників на необхідність планувати свої інвестиційні проєкти вже сьогодні.

«UkraineInvest, як державна установа, зосереджена на підтримці активних приватних інвесторів в Україні. Ми завжди готові співпрацювати з тими, хто зацікавлений привнести нові технології – вони на ряду з іншими факторами відіграють велику роль у трансформації країни.»– наголосив Сергій Цівкач.

Свій виступ він завершив тезою про те, що найкращою підтримкою від міжнародного бізнесу буде зареєструвати свій інтерес вже зараз, не чекаючи плану Маршалла для України.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .