Інвестиції для ветеранського бізнесу: радником UkraineInvest став український військовий


Інвестиції для ветеранського бізнесу: радником UkraineInvest став український військовий

До команди UkraineInvest долучився Сергій Позняк, військовий з понад 20-річним інвестиційним досвідом. Він відповідатиме за залучення інвестицій у ветеранський бізнес та бізнес ВПО на посаді операційного радника.


“UkraineInvest — справжній елітний підрозділ у битві за інвестиції. Я знаю, що залучати кошти важко. Навіть в перспективні проєкти. Та я фанат інвестицій і успішних проєктів, люблю цю справу до нестями й тому займаюся нею все життя — залучаю інвестиції в бізнеси. І я уявляю, як важко залучати міжнародні інвестиції у країну, що воює. Але відвідини мене в шпиталі Сергієм Цівкачем переконали мене, що є ще фанати справи залучення капіталу в Україну.” — поділився Сергій Позняк.


Під час зустрічі у шпиталі Сергій Цівкач та Сергій Позняк мали нагоду поспілкуватися про інвестування ветеранських проєктів та про важливість роботи з розвитку ветеранського підприємництва. І, звісно, про Перемогу, яка, за словами Сергія Позняка, виборюється не тільки на фронті, а й на економічному полі бою.


Нещодавно Сергій отримав важке поранення під час виконання військового завдання на передовій. Захищаючи нашу країну, він був на межі життя й смерті. Але вже сьогодні готовий працювати заради трансформації України та перетворення її на потужну державу з економікою, що процвітає.


“Сильний духом, завжди позитивний, та креативний в бізнесі. Попереду нас чекає найголовніше — трансформація країни, залучення інвестицій, створення якісних умов життя та роботи для захисників та захисниць, що повернуться додому. Я радий, що саме Сергій Позняк підсилить нашу команду на посаді операційного радника.” — наголосив Сергій Цівкач, виконавчий директор UkraineInvest.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .