UkraineInvest продовжує зміцнювати міжнародне співробітництво


UkraineInvest продовжує зміцнювати міжнародне співробітництво

UkraineInvest продовжує зміцнювати міжнародне співробітництво, поширювати інформацію про боротьбу України з російською військовою агресією та заходи, що вживаються для захисту національної економіки.


Сьогодні директор UkraineInvest Sergiy Tsivkach взяв участь в онлайн-заході, організованому International Trade Council.
Під час свого виступу Сергій Цівкач наголосив, що труднощі, з якими зараз стикається українська економіка,
матимуть серйозні наслідки для інших країн, оскільки Україна залишається одним із ключових гравців глобальної продовольчої безпеки. Тому він закликав міжнародну ділову спільноту підтримати Україну на етапі відновлення національної економіки та реконструкції інфраструктури, а також виробничих потужностей після закінчення війни.


Він також наголосив, що український Уряд підтримує бізнес в частині зниження податків, переміщення виробничих потужностей у безпечніші регіони. UkraineInvest залишається посередником між Урядом та бізнесом, адаптуючи свою діяльність відповідно до поточних потреб бізнес-спільноти.


Очікується, що агробізнес, харчова промисловість, інфраструктура, виробництво будівельних матеріалів, хімічна промисловість стануть одними з ключових галузей в Україні. Запрошуємо бізнес-спільноту до співпраці в цих сферах.