Kronospan інвестує в Україну з 2004 року


Kronospan в Україні: 

– працює понад 19 років;
– проінвестувала понад 905 млн євро;
– створила понад 737 робочих місць;
– виготовляє деревостружкові плити (ДСП), ламіновані ДСП, орієнтовно-стружкові плити (ОСП) та стільниці

Kronospan є одним з найбільших в Україні виробників деревостружкових плит (ДСП), ламінованої ДСП, орієнтовно-стружкової плити (ОСП) та стільниць.

Продукція підприємства має попит в Україні та Європі. Крім того, підприємство постачає на ринок плити МДФ, шліфовані і лаковані ХДФ, глянцеві плити HDD, ламіновану підлогу, стінні декори, підвіконня, аксесуари та інші види продукції групи Kronospan.

Компанія має високотехнологічне сучасне обладнання:

Нововолинськ: п’ять ліній ламінування ДСП, лінія з виробництва сирої ДСП, лінія з виробництва стільниць і лінія з виробництва ОСП. 

Рівне: дві лінії ламінування ДСП, лінія з виробництва сирої ДСП і лінія з виробництва ОСП (в інвестиційній фазі).

У планах підприємства збільшення обсягів виробництва та освоєння нових видів продукції для задоволення попиту на деревостружкові матеріали на ринках України та інших країн.

Kronospan залучає нових інвесторів в Україну через створення логістичних хабів, меблевого кластера та співпрацю з виробниками меблів.

Історія Kronospan бере відлік у 1897 році з невеликої сімейної лісопильні неподалік Зальцбурга, в горах Австрії. До шістдесятих років минулого століття, завдяки постійному впровадженню інновацій та розробці нових матеріалів, Kronospan став лідером галузі на ринках Австрії та Німеччини. Тоді до складу компанії вже входило декілька підприємств в цих країнах. А з будівництвом в 1970 році заводу в Англії починає відлік інвестиційна діяльність Kronospan по всьому світу. Нині Kronospan є найбільшою європейською компанією з виробництва деревостружкових плит.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.