Борис Шестопалов став радником зі стратегічних питань UkraineInvest


Борис Шестопалов став радником зі стратегічних питань UkraineInvest

Наша команда вітає Бориса Шестопалова серед радників UkraineInvest зі стратегічних питань!

Борис долучився до нашої команди в якості радника на громадських засадах з питань розвитку проєктів з агропереробки та виробництва харчування, створення та управління спеціалізованими індустріальними парками.


Борис Шестопалов — український підприємець у сфері агріфуд, ідеолог екосистеми VOLIA, засновник компанії з управління індустріальними та технопарками Uparks, акціонер компанії GFSGROUP. Він є співвласником і керуючим партнер холдингу HD-group. До того ж Борис Шестопалов почесний консул Австрії у м. Запоріжжя.


Пан Борис є також провідним експертом зі стратегій для харчової галузі, напрямками foodtech і «їжі майбутнього».

Обіймає посаду Віцепрезидента у Всеукраїнській асоціації пекарів. Також є членом ради директорів «Спілки українських підприємців», спілки «Борошномели України», учасником «Family Business Network» та «CEO Club Ukraine».

«Я вбачаю велику роль команди UkraineInvest для відновлення економіки, розвитку індустрій та AgriFoodTech в Україні. Впевнений, що спільними зусиллями у складі професіоналів у нас є можливість трансформувати Україну в потужний інвестиційній світовий центр» – зазначає Борис Шестопалов.

Ми переконані, що професіоналізм та експертиза Бориса Шестопалова підсилять нашу співпрацю на шляху до відбудови України.


Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .