Андрій Гундер, президент Американської торговельної палати в Україні (ACC) буде спікером форуму FIT for Ukraine: Annual Meeting


Американська торговельна палата в Україні – потужна й авторитетна організація, яка доклала багато зусиль, щоб відкрити американському інвестору Україну. Компанії-члени АСС загалом інвестували до України близько 50 млрд доларів США. 84% компаній-членів асоціації продовжують працювати в Україні навіть попри війну.

 Згідно з опитуванням «Ведення бізнесу після 15 місяців повномасштабної війни в Україні», яке  Американська торговельна палата в Україні провела серед компаній в Україні спільно з EY, основні висновки стосовно планів компаній щодо відбудови України наступні: 

– 74% планують створити робочі місця для українців в існуючих проєктах; 
– 63% мають намір інвестувати в нові проєкти/заводи/потужності; 
– 47% готові надати свою експертизу або технічну допомогу уряду України.

АСС брала активну участь у розробці та реалізації Національного Плану Відновлення України від наслідків війни. Планом передбачено трансформацію пріоритетних секторів економіки: оборонної та переробної промисловості, металургії, агросфери, розвиток IT-галузі. 

FIT for Ukraine: Annual Meeting відбудеться 15 листопада у Варшаві (Польща). 
Форум об’єднає представників влади та бізнесу для обговорення інвестиційних досягнень України у 2023 році та окреслення планів на наступний рік. Захід організовано в рамках найбільшої міжнародної виставки з питань відбудови України ReBuild Ukraine. 

Детальніше:
https://ukraineinvest.gov.ua/fit-for-ukraine-annual-meeting/

Forum on Investments and transformation for Ukraine –  це серія інвестиційних форумів для бізнесу, зацікавленого у відновленні України. У 2023 році заходи FIT for Ukraine відвідало понад 7 000 осіб з 65 країн світу.







Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.