Надзвичайно продуктивне відрядження в США, де за декілька днів Сергій Цівкач взяв участь та провів ряд багатообіцяючих зустрічей


Надзвичайно продуктивне відрядження в США, де за декілька днів Сергій Цівкач взяв участь та провів ряд багатообіцяючих зустрічей

Надзвичайно продуктивне відрядження в США, де за декілька днів Сергій Цівкач взяв участь та провів ряд багатообіцяючих зустрічей, а саме:

1 травня – круглий стіл «Агенція сприяння інвестиціям» (IPA) на Інвестиційному саміті SelectUSA, організований Міністерством торгівлі США. Зустріч з Марісою Лаго – заступником секретаря Адміністрації міжнародної торгівлі. Основні інсайти – Україна може привабити американські компанії сировинними, логістичними, торговельними та іншими перевагами. В свою чергу, ми можемо отримати високотехнологічні підприємства в агропереробці, металообробці, хімічній промисловості та інших галузях.

2 травня – засідання 20-20 Investment Association, яка обʼєднує керівників інвестиційних організацій із загальним портфелем на понад 8 трильйонів доларів США. Аудиторія – 30 топових світових фахівців у сфері інвестицій. Як результат – напрацювання по співпраці між та індустрією, розвитку інвестиційного ринку в Україні та “Ukraine related investments”.

3 травня – “off record” зустріч із одним з найбільш впливових аналітичних центрів США та світу – CSIS | Center for Strategic & International Studies. Серед учасників – лідери бізнесу, керівництво фінансових організацій, провідні інвестиційні експерти. Результат – UkraineInvest спільно з CSIS розроблять пропозиції щодо залучення інвестицій в український малий та середній бізнес, використовуючи механізми змішаного фінансування та інвестицій соціального впливу (impact investment).

5 травня – зустріч з впливовими інвесторами Нью-Йорку разом з радницею UkraineInvest зі стратегічних питань Мариною Бесіньяно. Марина – партнер топової юридичної фірми США – Mayer Brown, яка надає безоплатні послуги нашій установі, сприяє залученню інвестицій та промоції. Щиро дякуємо за співпрацю!

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .