Руслан Шостак, засновник та співвласник торгових мереж EVA і Varus, буде спікером форуму FIT for Ukraine: Annual Meeting


Навіть під час війни у ритейлерів EVA та Varus амбітні плани розвитку бізнесу – великий проєкт побудови 1 млн кв. м. Це чотири хаби в Україні – Львів, Одеса, Дніпро та Київ. Завершити їхнє будівництво планується у 2028 році. Нині будуються приблизно 200 000 кв. м логістичних майданчиків. Паралельно ведуться перемовини із західними інвесторами, які хочуть заходити в проєкт як партнери. 

Товарообіг обидвох мереж у 2022 році сягнув 1,3 млрд доларів США у порівнянні з довоєнним показником близько 2 млрд доларів США. 
Наразі у компаніях працює понад 27 000 співробітників.
За півтора року великої війни Varus відкрив щонайменше вісім магазинів, а EVA – 37 нових магазинів. У найближчі пʼять-шість років EVA має «зрости» до 2000 магазинів, а Varus – до 1000.

FIT for Ukraine: Annual Meeting відбудеться 15 листопада у Варшаві (Польща). 

Форум об’єднає представників влади та бізнесу для обговорення інвестиційних досягнень України у 2023 році та окреслення планів на наступний рік. Захід організовано в рамках найбільшої міжнародної виставки з питань відбудови України ReBuild Ukraine. 

Детальніше:
https://ukraineinvest.gov.ua/fit-for-ukraine-annual-meeting/

Forum on Investments and transformation for Ukraine –  це серія інвестиційних форумів для бізнесу, зацікавленого у відновленні України. У 2023 році заходи FIT for Ukraine відвідало понад 7 000 осіб з 65 країн світу.


Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.