Виконавчий директор UkraineInvest виступив модератором дискусії «UkraineInvest Talks: Make in UA. Інвестиційні можливості розвитку регіонів» в Харкові


Виконавчий директор UkraineInvest виступив модератором дискусії «UkraineInvest Talks: Make in UA. Інвестиційні можливості розвитку регіонів» в Харкові

«Виробництво – один із основних драйверів економіки України. У цьому контексті команда UkraineInvest розробила програму виробничого партнерства “Make in UA”, метою якої є перетворення України на виробничий хаб Європи та покращення інвестиційного клімату країни до рівня найкращих світових стандартів. Саме сильний місцевий інвестор та успішні бізнес-кейси активізуватимуть притік інвестицій в країну».


Про це заявив виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач під час дискусії «UkraineInvest Talks: Make in UA. Інвестиційні можливості розвитку регіонів», яку він модерував в рамках Міжнародної конференції «Харків: розвиток та інвестиції».
Основними темами розмови стали механізми, що сприяють залученню інвестицій в регіони України, перспективи локалізації виробництва, а також взаємодія бізнесу і влади для максимальної реалізації інвестиційного потенціалу.


У дискусії брали участь:
Ігор Терехов, в.о. Харківського міського голови
Александр Люфт, Генеральний директор Stadler CIS AGД
Дмитро Кисилевський, Народний депутат України
Деніз Цетін, Генеральний директор компанії Karsan
Майкл Боттчер, Засновник компанії Storm International
Сергій Войцеховський, Член Ради директорів BGV Group
Оксана Острогляд, Член Правління Golden Tile Ceramic Group
Ілона Задворна, Менеджер із зв’язків з органами влади компанії Nestlé Україна

Слідкуйте за новинами на сторінках у Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .