Група компаній Winner інвестує в Україну з 1992 року


Група компаній Winner інвестує в Україну з 1992 року

Протягом своєї історії присутності в Україні, група компаній Winner успішно розширила свій портфель автомобільних брендів, починаючи з одного і наразі налічує сім унікальних брендів. Започаткована у 1992 році дилерська мережа з бренду Ford перетворилася на 57 дилерських центрів, розташованих по всій країні. Ці центри представляють відомі автомобільні бренди Ford, MG, Volvo, Jaguar, Land Rover, Porsche та Bentley. Загалом, з моменту заснування компанії, було продано понад 152 862 автомобілі станом на 1 квартал 2023 року, що є великим досягненням компанії.

Крім автомобільної дистрибуції та роздрібної торгівлі, Winner здійснює лізингову діяльність та активно будує й обслуговує комерційну нерухомість. За останні 15 років, з 2006 року, група компаній Winner здійснила інфраструктурні інвестиції на суму більше ніж 90 млн доларів. Ці інвестиції були спрямовані на будівництво концептуальних дилерських центрів, офісних приміщень та логістичного центру, а також на закупівлю власних автовозів.

Компанія Winner зробила вагомий внесок у розвиток економіки України через сплату податків. Загальна сума сплачених податків в бюджет України за 2022 рік становить 1 520 144 615 гривень. За весь період діяльності компанії в Україні, з 1993 року, загальна сума сплачених податків складає 22 879 656 348 гривень.

У групі компаній Winner працює понад 600 висококваліфікованих фахівців, які є головною силою компанії. Навіть в умовах війни, компанії вдалося уникнути скорочень, оскільки люди є найбільшою цінністю для компанії. Завдяки злагодженій роботі команди в 2022 році, до України було імпортовано 2 231 автомобіль і продано 2772 автомобілі, що свідчить про стійкість бізнесу компанії.

На найближчі роки, до 2025 року, компанія Winner має намір розширити свою дилерську мережу в Україні ще на 7 нових дилерських центрів та провести реконструкцію 15 центрів. Під час війни, у 2023 році, компанія відкрила дилерський центр Volvo у місті Львів, який до свого офіційного відкриття слугував надійним притулком та безоплатним хостелом для переселенців з найнебезпечніших регіонів України.

Група компаній Winner активно займається благодійністю, яка є неодмінною складовою частиною ДНК компанії. Зокрема, в умовах війни група компаній фокусується на підтримці Збройних Сил України, медиків та українців, що постраждали під час війни. Загальна матеріальна та фінансова підтримка України в цей складний час вже перевищила 144 млн гривень, що свідчить про відданість і підтримку країни в цей важкий період.

Група компаній Winner продовжує свою діяльність, спираючись на довіру й підтримку клієнтів та співробітників, і є прикладом чесного, прозорого й соціально відповідального бізнесу в Україні. Компанія відіграє важливу роль у розвитку українського бізнесу та сприяє побудові сильної та стійкої економіки.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.