Операційний директор DFC Агнес Дасевич буде спікером форуму FIT for Ukraine: Annual Meeting


Американська корпорація з фінансування міжнародного розвитку (DFC) допомагає уряду України залучати державні і приватні інвестиції на відбудову країни.

У січні цього року DFC оголосила про готовність мобілізувати понад 1 млрд доларів США для підтримки економіки України. 

Зазвичай DFC підтримує лише американських інвесторів, які здійснюють інвестиції в різні країни світу. Але заради України DFC зробила виняток і готова видавати кредити, навіть в разі, якщо в українському бізнесі не буде представлено американського інвестора.

Для надання підтримки DFC  використовуватиме відразу декілька інструментів:

– пряме кредитування;
– покриття ризиків;
– покриття воєнних ризиків. 

Нещодавно DFC схвалила 5 нових проєктів в Україні на понад 380 млн доларів США для підтримки продовольчої безпеки, малого бізнесу, системи охорони здоров’я та міжнародної торгівлі. 

FIT for Ukraine: Annual Meeting відбудеться 15 листопада у Варшаві (Польща). 

Форум об’єднає представників влади та бізнесу для обговорення інвестиційних досягнень України у 2023 році та окреслення планів на наступний рік. Захід організовано в рамках найбільшої міжнародної виставки з питань відбудови України ReBuild Ukraine. 

Детальніше:
https://ukraineinvest.gov.ua/fit-for-ukraine-annual-meeting/

Forum on Investments and transformation for Ukraine –  це серія інвестиційних форумів для бізнесу, зацікавленого у відновленні України. У 2023 році заходи FIT for Ukraine відвідало понад 7 000 осіб з 65 країн світу.


Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.