Юлія Вітка, в.о. керівника Проєкту USAID «Інвестиції для стійкості бізнесу» виступить під час форуму FIT for Ukraine Буковина: Переробка фруктів та овочів

Юлія Вітка, в.о. керівника Проєкту USAID «Інвестиції для стійкості бізнесу» виступить під час форуму FIT for Ukraine Буковина: Переробка фруктів та овочів

Пані Юлія розповість про співпрацю та грантові можливості Проєкту USAID «Інвестиції для стійкості бізнесу». Проєкт – це п’ятирічна програма, спрямована на підтримку системних змін в економіці України та збільшення доступності фінансування для українського бізнесу. 

FIT for Ukraine – серія галузевих аналітичних заходів для інвесторів, які зацікавлені у відбудові України. Під час форуму буде презентовано аналітичні матеріали про стан сектору в регіоні. Серед ключових тем:

●   залучення інвестицій в переробку фруктів та овочів; 

●   створення кластеру виробників плодоовочевої продукції;

●   досвід інвесторів, які працюють в Чернівецькій області.

Також в рамках заходу працюватиме ЕКСПО-зона, де компанії матимуть змогу презентувати свою продукцію та послуги для просування на зовнішні ринки.

Дата: 12 квітня 2024

Мова: українська (синхронний переклад на англійську та польську мови)

Детальніше про захід:

Реєстрація для онлайн перегляду:

https://forms.gle/ggfKX4DSije5h2ueA

Реєстрація для офлайн відвідування:

http://surl.li/rtign

Участь ー безоплатна.

Захід організовується спільно Чернівецькою обласною військовою адміністрацією, UkraineInvest та Проєктом USAID «Інвестиції для стійкості бізнесу».

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.