UkraineInvest тісно співпрацюватиме з Посольством Великобританії та британським бізнесом у питаннях залучення інвестицій


UkraineInvest тісно співпрацюватиме з Посольством Великобританії та британським бізнесом у питаннях залучення інвестицій

Нещодавно відносини між Великобританією та Україною отримали новий імпульс, оскільки переговорний процес щодо угоди про вільну торгівлю з Британією знаходиться на завершальній стадії. На початку цього літа прем’єр-міністр Великобританії відзначив важливість України для подальшого розвитку британської зовнішньої політики. Крім того, Великобританія входить до п’ятірки найбільших інвесторів в Україні та є 15 найбільшим торговим партнером України.

🇺🇦🇬🇧 Сьогодні команда UkraineInvest провела продуктивну зустріч з Послом Великої Британії в Україні Меліндою Сіммонс та її командою та обговорила подальшу співпрацю, а також  потреби та виклики британських інвесторів в Україні, шляхи зміцнення взаємовигідних економічних зв’язків між країнами.

☝️ Посол підкреслила, що прогрес реформ в Україні, зокрема у судовій, банківській, економічній конкуренції та інших секторах, відкриє значні можливості. Було домовлено, що UkraineInvest тісно співпрацюватиме з Посольством Великобританії та британським бізнесом у питаннях залучення інвестицій.


Stay tuned and follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn or YouTube for more updates.