HEAD починає будівництво заводу з виробництва зимового спортивного спорядження


HEAD починає будівництво заводу з виробництва зимового спортивного спорядження

Сьогодні безперечно знакова подія для України! Світовий бренд HEAD починає будівництво заводу з виробництва зимового спортивного спорядження.


Місто Вінниця робить системні кроки, аби бути конкурентоспроможним на ринку інвестицій. Сьогодні на території індустріального парку «Вінтер Спорт» відбулася церемонія початку будівництва заводу австрійської компанії HEAD – одного з найвідоміших виробників спортивних товарів та впізнаваного у світі бренду гірськолижних видів спорту.


«Будівництво заводу HEAD є прикладом саме тих інвестицій, яких потребує та прагне залучати Україна. Проєкт з інвестиціями у 80 млн євро дозволить створити понад 1500 нових робочих місць. Відкриття виробництва у Вінниці також є свідченням високих стандартів роботи місцевої влади з інвестором. Це один із типових прикладів розвитку промисловості з великою доданою вартістю, і це підтверджує, що Україна може і вже набуває статусу європейського виробничого хабу», – наголосив виконавчий директор UkraineInvest Sergiy Tsivkach.


UkraineInvest висловлює окрему подяку Daniel Bilak у зв’язку із тим, що саме під час його керівництва було залучено інвестора в регіон.
Команда UkraineInvest супроводжує компанію HEAD на всіх етапах реалізації інвестиційного проєкту.

Stay tuned and follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube for more updates.