UkraineInvest для The Hill: про процеси відбудови України, особливості інвестиційних проєктів та їхню роль в реконструкції країни


UkraineInvest для The Hill: про процеси відбудови України, особливості інвестиційних проєктів та їхню роль в реконструкції країни

Український бізнес продемонстрував надзвичайну стійкість під час повномасштабної війни: 83% середніх і великих компаній готові зробити свій внесок у відбудову, а 80% продовжують виплачувати заробітну плату в повному обсязі, що свідчить про величезний потенціал для майбутніх інвестицій приватного сектору. 

Виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач спільно з Даніель  Рунде, старшим віцепрезидентом Центру стратегічних й міжнародних досліджень (CSIS) та  стратегічним радником UkraineInvest, розповіли американському виданню The Hill про процеси відбудови України, особливості інвестиційних проєктів та їхню ключову роль в реконструкції нашої держави.

Ділимося аргументами чому необхідно розпочинати діяти вже зараз: 

1. Приватний сектор відіграє вирішальну роль у залученні інвестиції. Підготовчі етапи, які охоплюють бізнес-планування, вибір розташування проєкту та отримання необхідних дозволів – все це можна зробити дистанційно. 

2. Виробництво – важлива частина реконструкції України, але будівництво нових потужностей вимагає часу та інвестицій. Аби не затягувати цей процес варто планувати їх вже зараз. 

3. Завчасне планування проєктів в Україні – це значна конкурента перевага та вигода.

Детальніше щодо інвестиційних стимулів, механізмів страхування для інвестиційних проєктів в Україні та галузях, які мають вагомий потенціал для розвитку – за посиланням:

https://thehill.com/opinion/finance/3877786-ukraine-is-not-only-strong-proud-and-free-its-open-for-business/

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .