UkraineInvest вітає IKEA з виходом на український ринок

UkraineInvest вітає IKEA з виходом на український ринок

Шведська IKEA виходить на ринок України зі своїм інтернет-магазином, де відсьогодні клієнти можуть замовляти продукцію онлайн. 

IKEA пропонує продумані, функціональні, доступні та високоякісні товари для дому, вироблені з турботою про навколишнє середовище.
Компанія є найбільшим у світі роздрібним продавцем товарів для дому. Поява компанії в Україні – сильний сигнал, адже IKEA відома своєю суворою антикорупційною політикою та високою культурою. 

Команда UkraineInvest була рада допомогти та підтримати ІКЕА на різних етапах запуску бізнесу в Україні та побачити офіційний інтернет-магазин компанії, де українські клієнти можуть придбати високоякісну продукцію за помірними цінами.




«Я дуже радий поділитися новиною про те, що сьогодні роздрібний веб-сайт IKEA розпочинає свою роботу, підтверджуючи нашу давню готовність наблизити функціональні товари для дому із чудовим дизайном та привабливими цінами до багатьох українців. Це знаменує офіційний початок бізнесу IKEA в країні – величезний крок для нашої компанії. Без неоціненої підтримки, яку наша команда отримала від UkraineInvest на кожному кроці – це було би неможливим»

Флоріан Меллє,
Директор, IKEA Retail Ukraine