UkraineInvest взяв участь у засіданні Українсько-Італійської Ради


UkraineInvest взяв участь у засіданні Українсько-Італійської Ради

Розбудова партнерських відносин з інвесторами, покращення інвестиційного клімату та створення комфортних умов для залучення інвестицій є пріоритетом для Уряду України.


Про це розповів Виконавчий директор UkraineInvest Sergiy Tsivkach під час виступу на засіданні Українсько-Італійської Ради з питань економічного, промислового та фінансового співробітництва.


Серед ключових тем до обговорення між представниками Уряду та бізнесу обох країн стали можливості для інтенсифікації економічного співробітництва та перспективи залучення італійських компаній в Україну.


“Італія входить до топ-3 торгово-економічних партнерів України в ЄС. Будучи європейським логістичним хабом Україна є привабливим напрямком для потенційних інвесторів. Впровадження механізмів концесій, державної допомоги інвестиційним проєктам зі значними інвестиціями, перезапуск системи індустріальних парків стануть потужним сигналом для італійського бізнесу”, зазначив Сергій Цівкач.


В заході взяли участь представники фінансових кредитних агенцій Італії серед яких SACE, SIMEST та італійські компанії Ferrovie dello Stato Italiane, ANAS, SNAM, AVIO.




Stay tuned and follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube for more updates.