Другий CEO-сніданок LDaily відбувся за участі UkraineInvest


Другий CEO-сніданок LDaily відбувся за участі UkraineInvest

Другий CEO-сніданок LDaily відбувся в готелі «Хаятт Рідженсі Київ».
Партнерами традиційно виступили S&P Agency Investment Risk Management та «Хаятт Рідженсі Київ».

Ключовими темами для обговорення стали першочергові завдання для України в контексті глобальних викликів, пов’язаних з наслідками пандемії covid-19, а також механізми, які посилять конкурентноспроможність України та інтерес інвесторів. 


Учасниками заходу стали керівники міжнародних компаній, глави бізнес-асоціацій, представники посольств та інвестиційних фондів. 
Сергій Цівкач, виконавчий директор UkraineInvest, поділився останніми ініціативами спрямованими на покращення інвестиційного клімату, значну увагу приділивши Закону «Про державну підтримку інвестиційних проектів із значними інвестиціями в Україні». За словами Сергія Цівкача закон створює новий для України підхід до державної підтримки інвестицій шляхом запровадження системи податкових та митних пільг, земельних та інфраструктурних стимулів обсягом до 30% інвестиційного проєкту. 


Нещодавно UkraineInvest було визначено уповноваженою установою щодо супроводу інвестиційних проектів із значними інвестиціями.


“UkraineInvest запрошує іноземний та український середній бізнес скористатись перевагами закону, адже він відкриває можливості підприємцям реалізовувати спільні інвестиційні проєкти як з українськими, так і з міжнародними партнерами з мінімальним обсягом інвестицій у розмірі 20 млн євро протягом 5 років”, – зазначив Сергій Цівкач.

Слідкуйте за новинами на наших сторінках у соціальних мережах Facebook, Twitter, LinkedIn, або YouTube .