Виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач представив місцевій владі Фастова інвестора із значними інвестиціями, який шукає ділянку для будівництва.


Виконавчий директор UkraineInvest представив місцевій владі Фастова інвестора зі значними інвестиціями, який шукає ділянку для будівництва

Виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач представив місцевій владі Фастова інвестора зі значними інвестиціями, який шукає ділянку для будівництва.


Bimbo QSR Україна оцінює можливість побудувати у Київській області заводу-пекарні з виробництва продукції для однієї з найбільших світових мереж швидкого харчування. Інвестиції в реалізацію проекту становитимуть близько 30 мільйонів доларів США. Проект передбачає створення до 300 робочих місць з повним соціальним пакетом.


Керівництво міста, інвестор та керівник UkraineInvest спільно оглянули потенційний майданчик у Фастові для розміщення виробництва.


Компанія розраховує на державну підтримку в межах реалізації закону «про інвестиційні няні».


Як повідомлялось, Сергій Цівкач виступив на економічній конференції «Індустріальна релокація: можливості для прискореного розвитку громад та регіонів», що відбулася у Фастові.

Слідкуйте за новинами на наших сторінках у соціальних мережах Facebook, Twitter, LinkedIn, або YouTube .