Виконавчий директор UkraineInvest взяв участь у відкритті заводу з виготовлення пінополістирольних плит у Кропивницькому


Виконавчий директор UkraineInvest взяв участь у відкритті заводу з виготовлення пінополістирольних плит у Кропивницькому

120 робочих місць та будівельна продукція для 10-ти областей України.


Виконавчий директор UkraineInvest Cергій Цівкач взяв участь у відкритті заводу з виготовлення пінополістирольних плит у Кропивницькому.

Інвестором проекту виступила компанія Eurobud. Виробництво повністю запроектоване та побудоване «з нуля». Завод виготовлятиме пінопластові плити для утеплення житлових та промислових будівель, а готова продукція призначатиметься для внутрішнього ринку.


«Це один із яскравих прикладів успішного ведення бізнесу в країні, коли інвестор розширює свої виробничі потужності та реалізує новий проект. Впевнений, завод з виготовлення пінополістирольних плит сприятиме подальшому розвитку регіону та залученню інвестицій», — зазначив Сергій Цівкач.


Як повідомили представники компанії, планується створення 120 робочих місць. З Кропивницького компанія доставлятиме продукцію, щонайменше, у десять областей центральної та південно-східної України.

Слідкуйте за новинами на сторінках у Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .