Shell інвестує в Україну з 2007 року


Shell інвестує в Україну з 2007 року

Shell Україна:

✔ Мережа Shell в Україні складається зі 131 АЗС і продовжує працювати над забезпеченням своєї операційної діяльності з лютого 2022 року. Shell Україна, як підприємство критичної інфраструктури, долучилася до мережі Пунктів незламності, створених урядом України.

✔ Станом на сьогодні загальна сума нашої гуманітарної допомоги Україні та сусіднім країнам сягнула 74 млн доларів США. Більше інформації про це – на нашому сайті.

✔ Від початку повномасштабного вторгнення агресора в Україну ми зберегли 100% робочих місць (загалом в Shell в Україні працевлаштовано понад 1500 осіб).

✔ Із 2007 року й донині інвестували в економіку України понад 460 млн доларів США.

✔ Є одним із найбільших платників податків у секторі роздрібної торгівлі пальним.

✔ Пропонуємо клієнтам високоякісну продукцію, включаючи пальне, ЗПГ, широкий асортимент кави, продуктів харчування та супутніх товарів.

✔ Щоб відповідати потребам власників електромобілів, кількість яких постійно збільшується, на понад 13% мережі Shell установлені електрозарядні модулі.

✔ Поставили понад 2000 тонн бітуму українському партнеру для реконструкції доріг.

Shell у світі:

Shell – глобальна група енергетичних та нафтохімічних компаній, яка діє в понад 70 країнах, а загальний штат становить 90 000 працівників. Компанія Shell, яка має значний сторічний досвід у виробництві пального, нині використовує найсучасніші технології та інновації для забезпечення сталого майбутнього. Компанія також інвестує в розвиток енергетики (зокрема низьковуглецевої, а також у вітрову і сонячну) та нові види пального для транспорту (серед них удосконалене біопальне й водень).

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .