Виконавчий директор UkraineInvest взяв участь у відкритті AgroExpo-2021


Виконавчий директор UkraineInvest взяв участь у відкритті AgroExpo-2021

На Кіровоградщині розпочала роботу одна з найбільших агропромислових виставок України «AgroExpo-2021» (Агропромислова виставка “Agroexpo”), у відкритті якої взяв участь виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач.
Із вітальними словами до учасників заходу також звернулися Міністр аграрної політики та продовольства України Роман Лещенко, голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Марія Чорна, заступник Посла Великої Британії в Україні Ніколас Гаррокс та генеральний директор Федерації роботодавців України Руслан Іллічов.


Команда UkraineInvest оглянула продукцію десятків компаній-учасників виставки, які презентували новітні технології у сфері агропромислового машинобудування, що значно зміцнює імідж України як виробничого хабу Європи. За словами Сергія Цівкача, аграрний напрямок є одним із пріоритетних для UkraineInvest у сфері залучення інвестицій та розвитку виробництва в Україні. Так, станом на сьогодні, UkraineInvest супроводжує проекти в сфері агропереробки на суму 269 млн доларів США.


Відзначимо, що AgroExpo входить в ТОП-10 найбільших аграрних виставок Європи. В її експозиціях представлені найновітніші зразки вітчизняної та зарубіжної техніки, обладнання для агропромислового комплексу. Традиційно під час виставки проходить «Покровський ярмарок» сільськогосподарської продукції.

Cлідкуйте за новинами на сторінках у Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .