Виконавчий директор UkraineInvest взяв участь у дискусії Clusters Meet Regions, організованій Європейською комісією у Словаччині


Виконавчий директор UkraineInvest взяв участь у дискусії Clusters Meet Regions, організованій Європейською комісією у Словаччині

29 березня Сергій Цівкач взяв участь у дискусії Clusters Meet Regions, організованій Європейською комісією у Словаччині. До участі були запрошені представники малих та середніх підприємств, кластерів, які виявляють інтерес до українського ринку.

Під час дискусійної панелі «Інвестиційні фонди та міжрегіональне співробітництво», виконавчий директор UkraineInvest виступив онлайн з презентацією: «Можливості партнерства бізнесів України та ЄС».

Основним акцентом презентації стали інвестиційні стимули для малих та середніх підприємств (програма «Доступні кредити 5-7-9%», грантова програма «єРобота», інвестиційні стимули в аграрній галузі), а також конкретні інвестиційні кейси.

Спікерами заходу стали представники урядових структур України та Словаччини; експерти Генерального директорату Єврокомісії з питань сусідства та переговорів про розширення ЄС, Генерального директорату ЄК з досліджень та інновацій, Генерального директорату ЄК з питань політики регіонального та міського розвитку, директор Європейського інституту інновацій і технологій.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .