Наказом Державного секретаря Кабінету Міністрів України від 7 грудня 2023 року виконання обов’язків виконавчого директора UkraineInvest покладено на Олександра Мельниченка



Інформуємо, що Наказом Державного секретаря Кабінету Міністрів України від 7 грудня 2023 року виконання обов’язків виконавчого директора UkraineInvest покладено на Олександра Мельниченка.

Олександр Іванович – Заслужений юрист України (1998 рік), упродовж 12 років працював суддею в судах міста Києва. Надалі – на керівних посадах заступника, першого заступника, в.о. голови Антимонопольного комітету України, відповідальних посадах у Міненерговугілля, Прокуратурі України. 

За його участю та під його керівництвом розроблено понад 200 законів та інших нормативно-правових актів у галузі конкуренційного (антимонопольного) права. 

Крім того, Олександр Мельниченко представляв Україну, зокрема, на низці міждержавних переговорів, Глобальних форумах з питань конкуренції, у Міждержавній групі експертів з конкуренційної політики і права UNCTAD, а також є Почесним членом Асоціації правників України, членом ради виконавчого комітету Спілки юристів України.

В UkraineInvest працює з 2019 року, спочатку – на посаді головного радника виконавчого директора, а з вересня 2023 року – начальника Управління з правових питань та регуляторної політики.





  
















Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.