Працюємо над залученням польських інвестицій в український ІТ сектор


Працюємо над залученням польських інвестицій в український ІТ сектор

Працюємо над залученням польських інвестицій в український ІТ сектор.

IT у воєнний час стала чи не єдиною галуззю економіки, яка продовжує розвиватись, створювати нові робочі місця, реалізувати нові проєкти, залучати інвестиції. І хоч повномасштабна війна вплинула на всі сфери економіки. ІТ-галузь продовжує бути опорою України і в майбутньому може стати одним з головних драйверів розвитку.

Виконуючий обов’язки начальника Управління залучення та супроводження інвестицій UkraineInvest Максим Бондаренко презентував інвестиційний потенціал української ІТ/ІСТ галузі в Посольстві Республіки Польща у Києві під час «Галузевих консультацій польської Агенції інвестицій і торгівлі: ІТ/ІСТ».

Захід відбувся у співпраці з польським бізнесом щодо підготовки до відновлення експорту та повоєнної відбудови України.

Максим Бондаренко, зокрема наголосив, що ІТ не лише тримає економічний фронт, але й підтримує армію. Сьогодні Україна веде першу цифрову війну. Не тільки автомати та танки є зброєю на полі бою, але й дані та технології. Інноваційні розробки українських айтівців допомагають зберігати життя військових та наближають нашу перемогу.

У заході взяли участь представники Польської агенції інвестицій та торгівлі, економічного відділу Посольства Республіки Польща, Міністерства розвитку і торгівлі, Асоціації міст України, Української асоціації фінтех та інноваційних компаній.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .