Shell високо оцінює діяльність UkraineInvest під час російської агресії


Shell високо оцінює діяльність UkraineInvest під час російської агресії

Компанія Shell в Україні висловила вдячність команді UkraineInvest за сприяння у діяльності ключових інвесторів під час російської агресії. У короткому відеозверненні представник компанії Петер Керекдярто,генеральний директор Shell Mobility Ukraine, високо оцінив допомогу UkraineInvest у розв’язанні питань з центральною та місцевою владою та ключовими стейхолдерами компанії. Він відзначив, що наразі мережа АЗС стабільно працює.

«Я пишаюся тим, що, незважаючи на повномасштабну війну, переважна більшість АЗС мережі Shell працює. Ми продовжуємо забезпечувати необхідним пальним, їжею, кавою та послугами всіх наших клієнтів, які в дорозі. Від імені Shell ми раді відзначити високий рівень професіоналізму, відданість справі та рішучість команди UkraineInvest», – йдеться у вітанні зі станції компанії у селі Раковець на Львівщині, яке розташоване на автошляху міжнародного сполучення Київ-Чоп.

«Ми вдячні всій команді UkraineInvest за величезну підтримку, і з нетерпінням чекаємо продовження нашої співпраці в майбутньому. Бережіть себе та успіхів вам у роботі!», – зазначено у відеозверненні.

Shell Mobility увійшла на український ринок у 2007 році. За даними компанії, на сьогодні мережа АЗС Shell нараховує 132 станції у 20 областях України, кількість співробітників налічує близько 1 500 осіб.

Відеозвернення генерального директора Shell Mobility Ukraine за посиланням: https://www.youtube.com/shorts/dv4B9MudGJ4

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .