“Текстиль-Контакт” продовжує інвестувати у виробничі проєкти


Група компаній розгортає два нових швейних виробництва в Полтавській і Тернопільській областях, де планує сумарно створити понад 290 робочих місць.

Відтак, “Текстиль-Контакт” придбала приміщення в Полтавській області та розгортає там швейне виробництво на 150 швачок, а на початку 2024 року разом із партнерами запустила ще один швейний проєкт у Тернопільській обл., на понад 140 робочих місць. 
Крім того, спільно з Київським національним університетом технологій та дизайну компанія планує відкрити школу швачок у Києві, де охочі за 10 днів безоплатно можуть навчитися азів професії й одразу отримати роботу. 

“Текстиль-Контакт” – найбільша торгово-виробнича група на ринку легкої промисловості України, заснована 1995 року. Наразі представляє холдинг, що об’єднує весь спектр послуг текстильної промисловості: від сировини і ниток до готових рішень для клієнтів B2B, B2G, B2C. До складу активів групи входять 12 швейних і текстильних фабрик, 11 тис. кв. м площ складських приміщень; сім філій і три дилери в 10 містах України, представництво Textile-Contact Ukraine в Литві. Крім того, у складі активів найбільші у Східній Європі інтернет-магазин тканин tk.ua і мережа магазинів тканин у Києві “ТК-Маркет”, а також 15 магазинів тканин, фурнітури та готового текстилю в Києві. Торік “ТК” купила в Польщі текстильну фабрику, наразі її демонтує і перевозить в Україну для розширення власного виробництва тканин.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.