Міжнародне агентство з гарантування інвестицій Всесвітнього банку (MIGA) надало перші інвестиційні гарантії для приватних інвесторів України


Серед укладених угод — страхування на суму до 9,1 мільйона доларів CША для проєкту M10 Industrial Park у Львові. Воно покриває воєнні ризики впродовж 10 років. Це дозволить створити нову індустріальну та логістичну інфраструктуру, складські площі й своєю чергою сприятиме економічному розвитку регіону під час війни й відновленню країни після перемоги.

 
Гарантія MIGA надає важливий сигнал міжнародним інвесторам до активізації страхування воєнних ризиків в Україні. 


“Гарантії, надані MIGA, є позитивним сигналом для нових потенційних інвесторів, які розглядають можливості інвестування в Україну. Цей крок відкриває можливості розвитку бізнесу та створення ланцюгів виробництва в різних регіонах України. Ми продовжуємо підтримувати та сприяти програмам страхування воєнних ризиків для приватного сектору в Україні і віримо, що в тісній співпраці з донорами та міжнародною фінансовою спільнотою багато українських та іноземних компаній зможуть подавати заявки та отримувати нові гарантії”, – наголосила Перший віце-прем’єр-міністр України – Міністр економіки України Юлія Свириденко.























































 















Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.