Скотт Нейтан, виконавчий директор DFC, на сесії “Інвестиційні можливості та механізми зниження ризиків для мобілізації приватного фінансування в Україні” у рамках URC2023


Такі ключові меседжі озвучив Скотт Нейтан, виконавчий директор Міжнародної фінансової корпорації розвитку США (DFC), на сесії “Інвестиційні можливості та механізми зниження ризиків для мобілізації приватного фінансування в Україні” у рамках Конференції з відновлення України URC2023:

– Протягом багатьох років DFC надає фінансову підтримку приватному сектору в Україні, кредитні гарантії та інші фінансові механізми. Станом на зараз, проектний портфель корпорації понад 1 мільярд доларів США.
– Для підтримки транскордонної торгівлі України, Британський інститут фінансування розвитку (BII), DFC та MIGA погодили розділити ризики за програмою IFC з фінансування торгівлі. Цей тип транзакції розміром 50 млн доларів США став першим в історії функціонування DFC.
– Оголошено додатковий проєкт з Банком “Львів”. Кредитні гарантії на 20 мільйонів доларів США надані для підтримки МСП. 
– Оцінюємо низку інвестиційних проєктів для надання страхування інвестицій від воєнних та політичних ризиків, закликаємо бізнес подавати заявки на розгляд.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.