Залучаючи інвестиції з усього світу, UkraineInvest працює заради українського бізнесу – Сергій Цівкач


Залучаючи інвестиції з усього світу, UkraineInvest працює заради українського бізнесу – Сергій Цівкач

Виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач взяв участь у форумі-експозиції InvestPraktika у Києві. Захід присвячений інвестиційному потенціалу агробізнесу, франчайзінгу та ринку нерухомості.

Під час виступу Сергій Цівкач запевнив, що UkraineInvest як урядовий офіс із залучення інвестицій працює насамперед в інтересах розвитку українського бізнесу.
«UkraineInvest, залучаючи іноземні інвестиції, в першу чергу працює для українського бізнесу. Ми сприяємо українським підприємцям, забезпечуючи партнерство з міжнародними партнерами. Наша мета – спільно з українським та міжнародним бізнесом розвивати інвестиційний ринок в Україні», – запевнив виконавчий директор UkraineInvest.

Сергій Цівкач презентував основні напрямки та результати діяльності Урядового офісу із залучення інвестицій. Зокрема, UkraineInvest розроблено та внесено 23 ініціативи щодо вдосконалення законодавства, в тому числі і до закону «про інвест-нянь» та підзаконних актів; регуляторного законодавства для різних ринків; нових програм інвестиційних стимулів.

UkraineInvest надає бізнесу консультативну, аналітичну підтримку; залучається до вирішення проблемних питань інвесторів;, супроводжує релокацію підприємств по території України.  

Виконавчий директор UkraineInvest також нагадав про діяльність із просування інвестиційних можливостей в Україні на міжнародних платформах, проведення публічних заходів та розбудову прямого діалогу з іноземними інвесторами.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .