Сергій Цівкач презентував потенціал співпраці з Україною на найбільшому інвестфорумі Європи INVEST CUFFS


Сергій Цівкач презентував потенціал співпраці з Україною на найбільшому інвестфорумі Європи INVEST CUFFS

Виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач взяв участь у Дев’ятому інвестиційному форумі Invest Cuffs у Кракові. Захід став рекордною за масштабами подією, зібравши понад 10 000 представників бізнесу.

Сергій Цівкач презентував інвестиційні можливості України та наголосив на важливості планування інвестицій зараз, не очікуючи завершення воєнних дій на території України.

В рамках форуму виконавчий директор UkraineInvest провів робочу зустріч із заступником президента Кракова Єжи Музиком, який відповідає за напрямок управління інвестиціями та бізнесом. В ході розмови була засвідчена посилена зацікавленість у реалізації спільних інвестиційних проектів, зокрема в секторі виробництва будівельних матеріалів. Також було досягнуто домовленість про співпрацю в розробці спільних проектів з бізнес-спільнотою Кракова. 

Також Сергій Цівкач провів зустріч Ярославом Фуксом, віце-президентом Pekao Bank, одного з найбільших банків Польщі.

Invest Cuffs – найбільший інвестиційний форум Європи. За інформацією організаторів, захід поєднує сектори інвестицій, включаючи валюти, акції, криптовалюти, нерухомість, краудфандинг та багато іншого. Invest Cuffs привертає увагу експертів, представників найважливіших структур галузі, а також інституційних та роздрібних клієнтів.

Форум є майданчиком для представлення новин і пропозицій компаній, тісно пов’язаних з інвестиційним ринком, брокерських контор, банків, біржових компаній, експертів ринку та виробників ексклюзивної продукції.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.