Маттіас Вірволл, керуючий директор групи консультантів з фінансових ринків (FMA), BlackRock, буде спікером форуму FIT for Ukraine: Annual Meeting


Маттіас Вірволл є співголовою з розвитку бізнесу в регіоні EMEA в BlackRock FMA і відповідає за взаємодію та відносини з офіційними установами та клієнтами фінансового сектору в Європі та на Близькому Сході.
 
BlackRock FMA надає клієнтам підтримку у вирішенні стратегічних і тактичних завдань на ринках капіталу, у сфері сталого розвитку та консультування з питань ризиків.
 
BlackRock FMA має постійний мандат з Міністерством економіки України на надання безоплатних консультаційних послуг щодо мобілізації приватного та державного капіталу в реконструкцію та модернізацію ключових секторів української економіки.

FIT for Ukraine: Annual Meeting відбудеться 15 листопада у Варшаві (Польща). Форум об’єднає представників влади та бізнесу для обговорення інвестиційних досягнень України у 2023 році та планів на наступний рік. Захід організовано в рамках найбільшої міжнародної виставки з питань відбудови України ReBuild Ukraine.

Детальніше:
https://ukraineinvest.gov.ua/fit-for-ukraine-annual-meeting/
Forum on Investments and transformation for Ukraine –  це серія інвестиційних форумів для бізнесу, зацікавленого у відновленні України. У 2023 році заходи “FIT for Ukraine” відвідало понад 7 000 осіб з 65 країн світу.


Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.