Україна має що запропонувати тим, хто готовий інвестувати у відбудову


Інвесторам доступний  широкий спектр стимулів, спрямованих на інвестування в пріоритетні галузі економіки, включаючи спеціальний податковий режим для ІТ-індустрії, тимчасові податкові та митні пільги для інвестицій у виробництво електромобілів та літаків, фінансову підтримку переробки сільськогосподарської продукції тощо.

Про це провідний експерт Управління залучення та супроводження інвестицій UkraineInvest Назар Когут розповів під час семінару польського бізнесу в Україні, організованого Міжнародною асоціацією польських підприємців в Україні, Посольством Республіки Польща в Києві, Зовнішньоторговельним Бюро в Києві Польської Агенції Інвестицій та Торгівлі S.A.

“UkraineInvest працює над тим, щоб діяльність інвесторів в Україні була комфортною. UkraineInvest, як уповноважена Урядом України Установа, надає інвесторам комплексну підтримку, тож запрошую польські компанії до співпраці. Україна цінує польську підтримку у відбудові. Ми чекаємо на ваші проєкти”, – сказав Назар Когут. 

Мета заходу  – зміцнення співпраці між дипломатичними представництвами, польськими організаціями підтримки підприємців та бізнесом.


Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.