Щотижневий дайджест новин про інвестиції та розвиток бізнесу в Україні від UkraineInvest


У співпраці з London Stock Exchange та TheCityUk Україна планує створити сприятливу фінансову екосистему для доступу українських компаній до фінансування та залучення інвестицій.
Міністерство економіки України, Лондонська фондова біржа та британська організація TheCityUK підписали Меморандум про взаєморозуміння щодо підтримки розвитку українського ринку фінансових та пов’язаних професійних послуг через «Хаб City-Ukraine».
https://shorturl.at/ES689 

Україно-польський консорціум інвестує понад 100 млн грн у виробництво енергетичного обладнання в Україні.
Нове виробництво буде створене на базі ТОВ «НВП «ЕНЕРГО-ПЛЮС» та спеціалізуватиметься на виготовленні високовольтних перетворювачів частоти для двигунів.
https://shorturl.at/boLY0 

Українські підприємці можуть отримати до 50 000 євро на розвиток технологічного стартапу в рамках Seeds of Bravery.
За даними Мінцифри, проєкт створили, щоб підтримувати українські технологічні стартапи та інтегрувати їх на європейські ринки.
https://shorturl.at/eCEX6 

Європейський центральний банк зберіг процентні ставки без змін.
Центробанк пообіцяв утримувати їх на достатньо обмежувальному рівні стільки часу, скільки буде необхідно для своєчасного повернення інфляції до цільового показника у 2%.
https://shorturl.at/deOQZ 

Організатори Всесвітнього економічного форуму відкривають у Києві навчальний центр GovTech-центр.
GovTech-центр займатиметься цифровою трансформацією уряду, розвитком електронного врядування та цифрових навичок. Завдяки центру українські стартапери та інноватори зможуть обмінюватися досвідом з іноземними партнерами й прискорювати цифрові реформи в Україні. 
https://shorturl.at/ACGOV 

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.