Головний радник виконавчого директора UkraineInvest презентувала результати розвитку електромобільного ринку в Україні


До 2025 року половину продажів компанії Volvo складатиме збут електрокарів.

Volvo Cars планує повністю перейти на продаж електромобілів до 2030 року, визначивши тим самим незворотній шлях в електрифікацію свого бренду. Поважаючи зобов’язання стосовно клімату, компанія націлюється на досягнення кліматичної нейтральності до 2040 року.

Про це йшлось на міжнародній презентації нових електромобілів Volvo EX30 та Volvo EX90, що відбулась у Барселоні (Іспанія).

Мета – проведення переговорів із керівником комерційного відділу та заступником генерального директора компанії Volvo щодо залучення інвестицій в автомобільну галузь.

У заході взяли участь журналісти та експерти з різних країн світу. 

Головний радник виконавчого директора UkraineInvest Марина Китіна показала презентацію розвитку електромобільного ринку в Україні.

“Представники компанії Volvo були щиро вражені цифрами та темпами зростання електромобільного сектору в Україні та висловили переконання, що подальша співпраця з нашою країною та UkraineInvest не забариться. Отже, ми з нетерпінням чекаємо на представлення нових моделей авто та на розвиток плідних відносин з Volvo”, – прокоментувала Марина Китіна.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.