Виконавчий директор UkraineInvest зустрівся з польськими підприємцями в межах форуму «Україна-Польща»


Виконавчий директор UkraineInvest зустрівся з польськими підприємцями в межах форуму «Україна-Польща»

Сьогодні в межах інвестиційного форуму «Україна-Польща» виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач зустрівся з польськими підприємцями в Торгово-промисловій палаті у Кракові.

Важливим результатом дискусій та обговорень є готовність Польщі брати участь у відбудові й інвестуванні в Україну.
Сергій Цівкач окреслив декілька шляхів, як саме польській бізнес може сприяти розвитку України:

Перш за все, це – надання послуг під час процесу післявоєнної відбудови.

Однак, для України навіть більш важливими є приватні інвестиції польського бізнесу, які можуть бути залучені шляхом інвестування в «greenfield» об’єкти чи створення спільних підприємств з українськими компаніями (joint ventures). Сергій Цівкач закликав представників бізнесів не чекати на закінчення війни, а розпочати етап планування інвестицій вже сьогодні, щоб бути готовими одними з перших переходити до їхньої практичної реалізації.

UkraineInvest запевнив представників польського бізнесу у наданні повного супроводу їхнім інвестиційним намірам в Україні. Після зустрічі було погоджено, що для продовження співпраці вся інформація буде передана учасникам Торгово-промислової палати, що об’єднує ключовий бізнес Кракова та регіону.


Дякуємо Торгово-промисловій палаті Кракова та Польсько-українській господарчій палаті за сприяння співпраці між українським і польським бізнесом!


Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .