Українська платформа ІТ-освіти GoIT залучила інвестиції від Horizon Capital


Horizon Capital, американська компанія прямих інвестицій, націлена на швидкозростаючі технологічні компанії та експортно-орієнтовані підприємства в Україні, оголосила про інвестицію в українську EdTech-компанію GoIT Global, провідну світову платформу в галузі освітніх технологій. 

Компанії не розголошують деталі угоди, але за інформацією від сторін йдеться про чек у розмірі 10–15 мільйонів доларів США.
GoIT хоче скерувати залучені кошти на глобальну експансію та інтеграцію в продукт штучного інтелекту. Компанія планує активно розширюватися на тих ринках, де вже присутня – у Польщі і Румунії, а також Колумбії та Південно-Східній Азії. Планують тестувати й нові ринки, наприклад, Туреччину, де вже втілюють пілотний проєкт. Також GoIT  цікавлять Чилі, Мексика та Вʼєтнам. 

GoIT — це освітня компанія нового покоління, яка допомагає студентам оволодіти навичками програмування та іншими цифровими знаннями для успішної кар’єри в сфері технологій. GoIT зросла до понад 20 000 студентів, та допомогла випускникам отримати роботу в понад 850 IT-компаніях у 15 країнах світу. GoIT продемонструвала надзвичайну ефективність використання капіталу, збільшивши доходи в доларах США більш ніж у 12 разів в 2020-2023 роках, при цьому зберігаючи високий рівень прибутковості та грошових потоків.


Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.