Метью Тейлор, партнер та СЕО Chicago Atlantic Trident, Chicago Atlantic, буде спікером форуму FIT for Ukraine: Annual Meeting


Chicago Atlantic Trident –  стратегія імпакт-інвестування Chicago Atlantic, що підтримує міжнародні зусилля з відновлення процвітаючої України. Стратегія інвестує в проєкти, компанії та організації, котрі створюють вимірний соціальний вплив та сприяють розвитку, зосереджуючись на розвитку житлової та промислової нерухомості.

Chicago Atlantic –  група з управління приватними ринковими інвестиціями з капіталом 2 млрд доларів США, що поєднує глибоку експертизу з підприємницьким підходом до інвестування в мульти-активний клас. Приватні інвестиційні стратегії групи включають кон’юнктурне кредитування, прямі інвестиції та соціальні інвестиції.

Chicago Atlantic планує реалізувати низку інвестиційних проєктів, спрямованих на відновлення України. UkraineInvest підтримує ці проєкти в рамках двостороннього Меморандуму про співпрацю.

FIT for Ukraine: Annual Meeting відбудеться 15 листопада у Варшаві (Польща).
Форум об’єднає представників влади та бізнесу для обговорення інвестиційних досягнень України у 2023 році та планів на наступний рік. Захід організовано в рамках найбільшої міжнародної виставки з питань відбудови України ReBuild Ukraine.

Детальніше:
https://ukraineinvest.gov.ua/fit-for-ukraine-annual-meeting/

Forum on Investments and transformation for Ukraine –  це серія інвестиційних форумів для бізнесу, зацікавленого у відновленні України. У 2023 році заходи “FIT for Ukraine” відвідало понад 7 000 осіб з 65 країн світу.



Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.