Португальська компанія TCS планує побудувати у Вінниці завод будівельних матеріалів


Португальська компанія TCS планує побудувати у Вінниці завод будівельних матеріалів

Виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач та керівниця Управління залучення та супроводження UkraineInvest Оксана Ткачук сьогодні зустрілися із представницею ТОВ «ТІСІЕС УКРАЇНСЬКІ ІНВЕСТИЦІЇ» Наталією Кудрицькою, яка повідомила про наміри підготовки інвестиційного проєкту на території Вінницького індустріального парку.


Проєкт спрямований на впровадження в Україні заводу з виробництва ізоляційних опалубних блоків, які будуть використовуватися при будівництві. Очікується, що загальна сума інвестицій становитиме близько 33 млн євро. Після завершення всіх етапів будівництва на підприємстві передбачається створити понад 200 робочих місць.


Під час зустрічі команда UkraineInvest розповіла про переваги Закону «Про державну підтримку інвестиційних проєктів із значними інвестиціями в Україні» (закон про «інвестнянь»), відповідно до якого компанія TCS може отримати інвестиційні стимули для свого проєкту. Окрім цього, обговорили можливість отримання від команди UkraineInvest організаційного та консультативного супроводу в рамках підготовки інвестиційної заявки до подачі в Мінекономіки.

Слідкуйте за новинами на сторінках у Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .