Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» оголосила про гранти для підтримки розвитку українських середніх та великих переробних підприємств


Гранти будуть надані у таких секторах: 
– упаковка та пакувальні матеріали; 
– харчова промисловість;
– машинобудування та металообробка;
– текстиль; 
– продукти на відновлення та реконструкцію (будівельні матеріали, вікна, двері, металовироби, електротовари тощо).

Грантова програма підтримуватиме українські середні і великі переробні підприємства у діяльності, яка сприяє 
– розширенню виробництва; 
– створенню нових інноваційних продуктів; 
– модернізації.

Загальний обсяг фінансування становитиме 10 млн доларів США. У рамках програми буде надано близько 30 грантів обсягом від 150 000 до 500 000 доларів США. Прийом заявок триватиме до 8 березня 2024 року (включно). 

Детальна інформація щодо подачі заявки, необхідних документів та критеріїв відбору за посиланням: https://shorturl.at/FJZ19  

Ініціатива реалізується у партнерстві з Міністерством економіки України. Метою ініціативи є створення нових робочих місць в Україні та збільшення продажів товарів як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках.

USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує український бізнес задля підвищення конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі. 

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.