Завдяки FIT for Ukraine: Italy команді NSV Group вдалося залучити до проєкту Horonda Platform італійського партнера – FS Group


Найкраща нагорода для команди UkraineInvest – бачити результати своєї роботи!

Раді повідомити, що завдяки FIT for Ukraine: Italy команді NSV Group вдалося залучити до проєкту Horonda Platform італійського партнера –  FS Group. 

Нещодавно відбувся візит команди FS Group на Закарпаття. Делегація побувала в Ужгороді, Мукачево та інших містах для ознайомлення з транспортною інфраструктурою регіону, зустрілася з представниками УЗ, адміністрацією регіону, а також проєктною командою Agricon для фінальної верифікації узгоджених технічних рішень проєкту.

Старт проєкту відбувся у квітні 2023 року на FIT for Ukraine: Italy в Римі, за участі прем’єр-міністра Італії Джорджі Мелоні та провідних промислових бізнес-груп Італії. В його основі  –  передовий досвід та технології в залізничній логістиці. Головна мета проєкту – зведення інфраструктури для зберігання та відправлення аграрної продукції за кордон. Він розглядається як ключовий елемент збільшення експортного потенціалу України. Реалізація проєкту допоможе розкрити економічний потенціал Закарпатського регіону, створити нові робочі місця, позитивно позначиться на економіці країни в цілому, та стане ключовою точкою входу світового бізнесу з метою відновлення України після перемоги. 

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.