Аміт Шах, інвестиційний директор Bridges Fund Management, виступив спікером форуму “FIT for Ukraine: Інвестиційні інновації”


Чи є зв’язок між інвестиціями в соціальні зміни та контрактами на основі результатів?

Контракти на основі результатів відрізняються від звичайних вибором післядії, що має бути досягнута. Оплата по такому контракту здійснюється лише за умови здобування бажаного (покращення, додана вартість, нова технологія тощо). 

Контракти на основі результатів завжди складаються з двох компонентів. Одна опорна сторона ー це донор (фінансова організація, уряд, велика корпорація). Вона платить за результати послуг, які ви будете надавати. Інша опорна сторона ー  delivery partnership. Це люди, які мають свободу впроваджувати інновації і каталізувати нові підходи.

Користь контракту на основі результатів:
– з більшою ймовірністю призведе до досягнення результатів;
– створює інновації;
– об’єднує ряд зацікавлених сторін для  розв՛язання проблем;
– створює культуру спільного  розв՛язання проблем для досягнення результатів.

Потенційні сфери застосування таких контрактів:
– боротьба з безпритульністю;
– працевлаштування;
– розселення біженців;
– охорона здоров’я;
– освіта.

Про це під час форуму “FIT for Ukraine: Інвестиційні інновації” повідомив інвестиційний директор Bridges Fund Management Аміт Шах.

Bridges Fund Management інвестує в рішення, які підтримують перехід до більш інклюзивної та сталої економіки. Цьогоріч компанія вкотре одержала звання “Best Company for the World”, увійшовши до 1,5% найкращих B-корпорацій.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.