Латвія долучилася до відбудови Чернігова


Латвія долучилася до відбудови Чернігова

Латвія долучилася до відбудови Чернігова

Міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов зустрівся з Міністром економіки Латвійської Республіки Ілзе Індріксоне. Сторони обговорили подальшу співпрацю, зокрема участь Латвії у відбудові України.

Олег Немчінов, Міністр КМУ наголосив на важливості розвитку двосторонніх торговельно-економічних відносин між Україною та Латвією, а також зазначив високий потенціал для економічного співробітництва, особливо у сфері торгівлі, транспорту, енергетики та інвестицій.

Виконавчий директор урядового офісу із залучення та підтримки інвестицій Сергій Цівкач під час зустрічі презентував можливості спільних інвестиційних проєктів для залучення приватного капіталу з Латвії.

Нагадаємо, що у березні в Ризі Міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов провів засідання Міжурядової Українсько-Литовської комісії з питань торговельно-економічного та науково-технічного співробітництва. Під час цього заходу відбулися плідні двосторонні зустрічі і бізнес-заходи, а також було визначено високий потенціал для розвитку двостороннього економічного співробітництва.

Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube .