В контексті майбутньої розбудови, Україна буде меккою для інвестицій компаній зі всього світу


Про це стратегічний радник UkraineInvest Костянтин Лісничий сказав під час бізнес-форуму “Join up! Польсько-українська співпраця для відбудови та стратегічного партнерства”, що відбувся в Кельце (Польща).

Захід відбувся за участю посла України в Республіці Польщі Василя Зварича, більш ніж 150 бізнесменів з Польщі, членів асоціації Польсько-Української господарської палати, та за підтримки Polska Agencja Inwestycji i Handlu. Українська сторона була представлена керівниками більш ніж 20 компаній, які співпрацюють, або мають намір розвивати бізнес з польськими компаніями. 

Під час виступу Костянтин Лісничий запевнив, що UkraineInvest, як урядовий офіс із залучення інвестицій, працює в інтересах розвитку українського бізнесу і просуває можливості інвестування в конкретні проєкти під час війни. 

«За міжнародними фінансовими інститутами прийде приватний капітал. І саме інвестори, які вже зараз вкладають кошти, інтелектуальний потенціал та свою енергію в нові виробництва, і добре розуміють специфіку ведення бізнесу в Україні, зможуть максимально ефективно використати можливості відновлення. Тому, щиро запрошую польський бізнес не чекати, а їхати в Україну, та відкривати нові підприємства разом з українськими партнерами. Якщо ви плануєте значні інвестиції від 12 млн євро, то UkraineInvest стане вашим надійним провідником і просуватиме ваші інвестиції на всіх рівнях влади, відповідно до чинного Закону”, – зазначив стратегічний радник UkraineInvest. 

Костянтин Лісничий також презентував присутнім бізнесменам стимули інвестувати в Україну, та розповів про результати діяльності Урядового офісу із залучення інвестицій з початку повномасштабного вторгнення росії 24.02.2022 року.



Follow us on Facebook, Twitter, LinkedIn, or YouTube.